Gekocht planten Maarssen

Voor mijn wonig was ik opzoek naar wat planten in Maarsen. Door op het internet planten Maarssen in te typen, kwam ik terecht op de website van Valentina bloemen & lifestyle. Op de website las ik dat zij verschillende bloemen e n planten in hen assortiment hebben. Hierdoor besloot ik om naar de winkel te gaan van dit bedrijf. Bij binnen komst werd ik vriendelijk begroet door een medewerker van deze onderneming. Wat een mooie winkel en wat veel keuze hebben zij hier. Omdat ik nog geen idee had wat voor soort plant ik wilde hebben, vroeg ik de medewerker of zij mij kon helpen. Zo vertelde ik haar, dat ik een plant zoekt die het niet erg vind als ik hem eens vergeet water te geven. Ook wilde ik een mooie plant die een beetje opvalt met binnen komst. De medewerker liet mij verschillende planten zien en vertelde zeer deskundig over alle planten. Hierdoor koos ik de juiste plant uit voor mijn woonkamer en rekende het af. De prijs die ik moest betalen voor mijn plant viel echte mee en was dus blij verrast.

bloemen

Een mooie plant in de woonkamer

Nu ik de planten gekocht heb in Maarssen, maakt dat mijn woonkamer helemaal af. De plant vind het inderdaad niet erg als ik hem eens vergeet water te geven. De medewerker heeft mij goede instructie’s gegeven over de voeding die mijn plant nodig heeft. Daardoor doet mijn plant het super goed. Neem eens een kijkje bij Valentina bloemen & lifestyle en zie wat ik bedoel.

planten