Een gloednieuwe slangkoppeling gekocht

cat_99_1362053559_origEen tijd geleden wilde ik de tuinslang uitrollen om de planten water te geven in de tuin, ik merkte al vrij snel dat er iets niet klopte want er kwam haast geen water doorheen. Na alles af te hebben gezocht naar lekken en andere mogelijke problemen kwamen we er eindelijk achter, de slangkoppeling was kapot. Hoe dit heeft kunnen gebeuren weet ik nog steeds niet precies maar het is wel erg vervelend want nu hadden we dus geen goed werkende tuinslang meer en moesten we een nieuw onderdeel bestellen. Natuurlijk was dat ook nog een hele opgave want het was een special koppeling die we al jarenlang hadden, dus het was een hele zoektocht.

Gevonden en meteen besteld

Dankzij een goede tip van de buurman die nogal veel verstand heeft van een slangkoppeling en dergelijke dingen kwamen we terecht op een website waarvan we meteen al wisten dat dit de juiste site was om onze nieuwe koppeling te kopen. We hebben eerst alle pagina’s bekeken om te zien wat ze nog meer te bieden hadden maar uiteindelijk hebben we de koppeling die wij nodig hadden gevonden en natuurlijk meteen besteld. Een aantal dagen later was hij binnen en kon die opnieuw erop gezet worden.

Uitstekend bedrijf

Toen we een kijkje namen op de website van dit bedrijf wisten we al meteen dat ze erg ervaren en professioneel waren en dat gaf een goed gevoel. Ze verkochten nog veel meer tuinspullen die wel eens van pas zouden kunnen komen en daarom hebben we besloten dat de volgende keer als we accessoires nodig hebben voor in de tuin dat we die daar zeker weten weer gaan bestellen!230px-Tuinslang