Een frisse look geven aan de keuken doe je zo

Het kopen van een nieuwe keuken is waarschijnlijk een grote domper voor je budget. Hierdoor kan het voorkomen dat dit jou op dit moment niet uitkomt, waardoor je voor een alternatieve oplossing dient te kijken. Als jouw keuken nog goed is, maar niet meer in de gewenste kleur is, heb je de mogelijkheid om de keuken te laten spuiten. Een keuken spuiten kun je laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf richt zich veel op het spuiten van keukens. De kasten van de keukens worden in een andere en nette kleur gespoten. Hierdoor kan jij je keuken een frisse look geven!

De keukendeuren laten spuiten

Je hebt de mogelijkheid om de keukendeuren te laten spuiten. Het laten spuiten van de keukendeuren zorgt voor een frisse en nieuwe look in de keuken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de keuken weer te laten matchen met de rest van het interieur. Via de website is het verstandig om aan te geven hoe hoog, breed en lang de deuren zijn. Dit zorgt voor een betrouwbare offerte over hoeveel het nou gaat kosten. Wil jij liever opnieuw folie laten aanbrengen? Dan is dit ook zeker mogelijk. Door het aanbrengen van het nieuwe folie, lijkt jouw keuken direct splinternieuw!

Keuken spuiten
Real estate photography

Bepaal de glansgraad

Het bepalen van de glansgraad is extreem belangrijk. Dit laat namelijk zien hoe jouw keuken eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit verschillende glansgraden. Deze glansgraden zijn mat, zijdeglans en hoogglans. Houd er rekening mee dat wanneer de glansgraad hoog is, de lak minder snel te beschadigen is. Dit komt door de dikte van de lak. Wil jij krassen minder snel zien in de keuken? Dan is het verstandig om te kijken naar zijdeglans. Zijdeglans is het minst krasgevoelig. Matte glansgraden zijn juist gevoeliger voor vingerafdrukken. Bij een matte keuken, dien je vaker de keuken schoon te maken.