Different Doors openslaande garagedeuren

branddeurenIk zat al een tijd te zoeken naar goede openslaande garagedeuren. Dit komt doordat mijn garagedeuren nu al erg oud zijn en tekenen van ouderdom beginnen te sectionaaldeurenvertonen. Daarom heb ik contact gezocht met wat vrienden en rondgekeken op Marktplaats op zoek naar betrouwbare bedrijven. Dit is echter zoeken naar een speld in een hooiberg. Mijn vrouw vertelde me dat voor haar de Schuifdeur een serieuze optie was.

Hierdoor ben ik wat intensiever gaan zoeken naar verschillende soorten deuren. Doordat mijn vrouw de schuifdeur voorstelde moest ik deze ook intensief bekijken. Echter de openslaande deuren waren toch meer mijn stijl en ik heb mijn vrouw ervan overtuigd dat dit beter past bij ons huis. Aangezien wij nu ook openslaande garagedeuren hebben zag ze er toch het voordeel van in. Er zijn veel verschillende beslispunten als het gaat om de aankoop van een garagedeur. Deze koop is er toch één waar je vele jaren aan vast zit.

Openslaande garagedeurenopenslaande-deuren

Ik heb na lang wikken en wegen de keuze laten afhangen van een paar belangrijke punten. Ik vind het belangrijk dat er goede inbraakbeveiliging in de deur zit, dat alles goed geïsoleerd is voor ons is de keuze om te personaliseren ook belangrijk. Omdat wij in een oude boerderijwoning wonen is een deur met moderne uitstraling geen optie. Daarnaast is voor mij en mijn vrouw de montage belangrijk. We willen dat alles er direct in één keer goed geïnstalleerd is en dat de oude deuren direct afgevoerd worden. Na veel verschillende websites en bedrijven gezien te hebben kwam ik uiteindelijk uit bij Different Doors. Dit zag er heel goed uit! Ze hebben alle tijd als er gebeld wordt en een offerte is zo verstuurd. Ze hebben ons uitgenodigd in hun showroom en na een prettig gesprek met Sil was alles binnen 7 weken rond. De installatie is vlekkeloos verlopen en alles is gegaan zoals ons vooraf verteld was!