Deur open, maar dan wel met een plissé hordeur

U kent het vast, op een prachtige zomerdag staat uw deur wagenwijd open, de zon en het zomerse briesje komen de kamer binnen, maar hiermee zijn ook alle muggen en andere insecten uitgenodigd. Voor even is het niet erg, maar op moment dat uw hele woonkamer gevuld is met diertjes moet de deur toch echt dicht. Ook hier is echter een oplossing voor, met de plisse hordeur kunt u genieten van zowel het lekkere weer als een kamer zonder beestjes.

Deze soort hordeuren zijn innovatief en uiterst gebruiksvriendelijk. Het gaat namelijk om een hordeur met gaas. Deze is in- en uitschuifbaar en kunt u op elke gewenste graad open laten staan. Zo kun u de deur nog volledig gebruiken en houdt u het ongedierte buiten, terwijl uw huis voorzien wordt van frisse lucht. Hoewel het buiten houden van de beestjes klinkt als de enige werking van deze deuren, zijn er nog een paar fundamentele voordelen te noemen.

Zo is er de optie om te kiezen voor een hor met een extra fijn gaas. Hiermee kunnen bijvoorbeeld pollen en andere stoffen van buitenaf niet naar binnen. Op deze manier kunnen hooikoortspatiënten gerust de deur openzetten en genieten van wat frisse lucht, zonder er last van te hebben. Ook wordt zo bijvoorbeeld stof en fijn zand uit de lucht niet binnengelaten.

Een ander groot voordeel is de gebruiksvriendelijkheid. Deze deuren kan men in- en uitklappen tot zo ver als hij zou willen. Het grote verschil is dat de plissé hordeuren dan niet vanzelf weer dichtklappen maar blijven in de positie waar men ze laat. Dit voorkomt natuurlijk gevaarlijke situaties met onder andere kinderen of minder validen. Ook is er maar een minimaal drempeltje van een aantal millimeter, dit maakt het veilig voor rolstoelgebruikers of ouderen in een rollator.

Bovendien verpest u ook de uitstraling van uw interieur niet. Doordat de plissé hordeuren beschikbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen, kunt u met zekerheid één kiezen die bij uw interieur past. Ook zijn alle deuren netjes afgewerkt en trekken geen ogen. Dit maakt het de ideale keuze.

Al met al zijn de plissé hordeuren een echte aanrader, door de vele voordelen en aantrekkelijke prijzen. Zo simpel is het dus om ongedierte en andere ongewenste invloeden van buitenaf weg te houden terwijl er wel frisse lucht naar binnen kan. En het gaat niet eens ten koste van de looks.