Bij verbouwing ging ik naar Bouw-handel!

Afgelopen jaar werd mijn huis toch te klein voor mij. Verhuizen werd toch iets te duur dus kwam ik tot de conclusie om te gaan verbouwen. Na wat research gedaan te hebben, rondvragen en zoeken, ben ik bij Bouw-handel terechtgekomen. Wat een super service en groot assortiment! Om mijn huis uit te breiden moet ik natuurlijk wel gelijk bij het juiste adres aankloppen. Het eerste gedeelte van de verbouwing is dus al goed verlopen! Nadat ik bij het bedrijf op de website heb gekeken ben ik maar even langsgegaan om de producten met mijn eigen ogen te bekijken, niks op de website is gelogen!

Genoeg informatie gekregen

Toen ik eenmaal met de verkoper in gesprek was, heeft meneer mij van alles weten aan te bevelen en had ook zeker verstand van de producten. Heel fijn! Verder kon ik ook voor trappen en steigers bij Bouw-handel terecht, iets wat ik niet had verwacht. Omdat mijn partner en ik roken en dit niet in huis willen doen, zochten wij hier ook een oplossing voor. Ook hiervoor kon ik gewoon terecht bij het bouwbedrijf.

 

Aanbeveling

Uiteindelijk ben ik de deur uitgegaan met alles wat ik nodig had en met voldoende informatie over de producten. Daar komt bij dat mijn buurman ook helemaal weg was van de producten dus die gaat binnenkort ook even langs om te kijken voor materiaal voor zijn uitbreiding.

Ook levert het bedrijf materiaal wat bijna altijd de volgende dag al in huis is. Ik ga niet meer op zoek naar een nieuw huis en ben zeer tevreden hoe de verbouwing is verlopen!