Betonlateien zijn ideaal voor schoonwerk

Betonlateien zijn erg goed te gebruiken om schoon te werken. Het is dus niet nodig om het weg te werken omdat het anders niet mooi staat in het plaatje. Omdat de lateien van beton erg mooi zijn afgewerkt en er goed uitzien kan je er voor kiezen om deze gewoon te laten zitten zonder dat het storend is om naar te kijken. Waarvoor je de lateien gebruikt ga ik je in dit artikel kort proberen uit te leggen, mocht je meer informatie willen verwijs ik je graag naar de website www.betongoed.nl voor alle informatie en foto’s van de producten.

Waar kan je betonlateien goed voor gebruiken?

Betonlateien zijn erg goed om de overgang van je metsel werk te verbinden met je kozijn. Dit is maar een voorbeeld van veelal mogelijkheden die de betonlateien met zich mee brengt. Om even in te zoomen op dit voorbeeld is het vaak bij gemetseld werk na enige tijd al taboe. Want bij de afwerking is het metselwerk vaak aan het afbreken omdat het niet voldoende steun krijgt. Vooral als je een muur hebt gemetseld en je wilt hier ramen en deuren kan dit nog wel eens voor problemen zorgen. Daarom zijn de betonnen lateien in het leven gekomen om dit te verhelpen.

Betonnen latei tussen kozijn en metselwerk

Hoe werkt het precies? De betonlateien plaats je tussen de kozijnen en het metselwerk in. het metselwerk vindt steun bij de lateien als je dit goed afgewerkt tot het 1 geheel wordt. het kozijn plaats je net als het metselwerk tegen de betonnen lateien aan. in de betonnen lateien zie je een gleuf lopen. Deze gleuf is bedoeld om het water te begeleiden naar de uitgang. Hierdoor ontstaat er geen vochtophoping waardoor vaak je kozijn en metsel kapot kan gaan.

De lateien helpen je dus om makkelijker om te gaan met het afwerken van je metselwerk. En het kan veel problemen verhelpen in de toekomst. Kortom het is een ideale aankoop. Geen zorgen over dat het beton eventueel beschadigd kan raken door het water. De lateien zijn van prefab beton, wat bestemd is tegen alle weersinvloeden van buitenaf.