Besparen met spaarsystemen

Bijna iedere winkel of webwinkel maakt gebruik van een spaarsysteem . Dit is voor hun een manier om klanten te binden en producten aan te bieden met korting. Het is vaak zo dat wanneer je voor een bepaal bedrag producten koopt dat je voor de aangeschafte waarde punten verdient. Hieronder een paar voordelen op een rijtje benoemd.

Voordelen spaarsystemen ondernemers

  1. Actieve klantenbinding
  2. Realiseren van meer omzet
  3. Meer contact met klanten 
  4. Gratis mond-tot-mond reclame

Voor jou als klant is dit niet belangrijk, maar de voordelen die jij eruit kan behalen natuurlijk wel. Wanneer je bij een winkel producten koopt of dit nu je dagelijkse boodschappen zijn of een eenmalige aanschaf is het verstandig wanneer ze dit hebben om hier gebruik van te maken. Hieronder een paar voorbeelden van spaarsystemen benoemd. 

Air Miles sparen

Het Air Miles spaarprogramma is het populairste van Nederland. Miljoenen Nederlanders sparen met dit systeem voor extra voordeel. Het is een goedkope manier om regelmatig te shoppen. Je spaart onder andere bij Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos, Essent en Mastercard. Wanneer je een aankoop doet bij de deelnemende bedrijven en je je kaart laat scannen worden de punten automatisch aan je account bijgeschreven. Wanneer je genoeg gespaard hebt kun je in de Air Miles Shop terecht voor vele leuke producten. 

Koopzegels 

Koopzegels worden bij diverse supermarktketens uitgegeven. Wekelijks heb je toch boodschappen nodig, maar koopzegels hebben een ontzettend hoog rendement. Per euro kan je een koopzegel kopen voor een klein bedrag. De zegels die je krijgt plak je in een boekje en wanneer het boekje vol is krijg je het betaalde bedrag + wat extra er voor terug. 

Hieronder een tabel zodat je een voorbeeld hebt wat je per koopzegel boekje kunt verdienen. Zo zie je dat het je altijd geld oplevert en zelfs meer dan dat je geld bij de bank spaart.

koopzegels