Amberblokjes voor een heerlijke geur in je huis

Nare luchtjes in huis, iedereen heeft er vervelend genoeg wel eens last van. Om je huis lekker te laten ruiken, kunnen vaak enkele kleine tips al ontzettend helpen. De onaangename geur in huis is niet alleen storend, maar kan ook voor schaamte zorgen als er iemand langskomt. Soms blijkt het moeilijk om de bron van de stank te achterhalen. Het is belangrijk om de oorzaak van een slechte geur te vinden en weg te nemen. Voor resultaten op korte termijn kun je geurproducten gebruiken om de geur te maskeren. In dit artikel lees je hoe je de bron van onaangename geuren kunt vinden, hoe u deze kunt elimineren en hoe u uw huis weer fris kunt laten ruiken.

Amberblokjes voor een frisse geur

Ben je op zoek naar een verfrissende geur voor je woonkamer, slaapkamer, auto of kantoor? Dan raden wij onze amberblokjes die een heerlijke geur afgeven van harte aan. Deze amberblokjes hebben verschillende geuren. Zo ruikt het heel fris en heb je het gevoel helemaal weg te dromen. Je kunt dit barnsteen blok op verschillende plekken in je huis gebruiken, naast dat ze erg lekker ruiken is het ook een echte decoratie. Zet de amberkleurige kubus op een mooie schaal of dienblad, het effect zal je verbazen. Wist je dat deze amberkleurige blokjes een levensduur hebben van wel een jaar? Als de geur klein is, schraap je de bovenste laag van het vierkant eraf en je barnsteenvierkant ruikt weer als nieuw.

Wat zijn amberblokjes

De amberblokjes komen uit Marokko. Het zijn eigenlijk geurblokjes (geen zeepblokjes). Ze worden ook vaak gebruikt als vaste parfums in Marokko. Je kunt de bult op je huid wrijven en het zal een heerlijke geur achterlaten. Omdat elke huid uniek is, ruiken de bouwstenen bij elke persoon anders. Je kunt de blokken gewoon in een mooie schaal of in een linnenkast zetten. Dan stoten ze een geur uit. Zal de geur van het barnsteenblok na verloop van tijd vervagen? Dan kun je een laag afschrapen. De brokjes gaan weer lekker ruiken. Heb je 2 blokjes ? Dan kun je ze ook tegen elkaar wrijven om de geur weer uit te stralen.

Waar zijn ze te koop?

Amberblokjes kun je eenvoudig online bestellen, maar zijn ook vaak verkrijgbaar bij een tuincentrum, woonwinkel of webshop. Deze Blokjes zijn eenvoudig mee te nemen en zorgen direct voor een heerlijk verfrissende geur in jouw woon-, slaapkamer of auto. Doordat ze klein zijn kun jij ze overal neerleggen en zijn ze ook perfect om cadeau te geven. Door verschillende geuren, is er altijd een amberblokje in geur die bij jouw past.