Amberblokjes voor een heerlijke geur in huis

Amberblokjes voor een heerlijke geur in huis H1

Ben jij ook zo gek op die oosterse geuren? Dan zijn amberblokjes echt iets voor jouw! Amberblokjes zijn marrokaanse geurblokjes die met de hand zijn gemaakt in het verre oosten. Deze blokjes hebben een afmeting van ongeveer 3 bij 3 cm en zijn ongeveer 1,5 cm dik. Je kunt ze dus eenvoudig op iedere plek in je huis neerleggen voor een constante afgifte van een heerlijke geur. Deze blokjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende geuren, zodat jij iedere keer helemaal zelf kunt bepalen hoe je ruimte ruikt. Wist jij dat amberblokjes niet alleen geschikt zijn voor de woonkamer, maar ook perfect zijn voor de slaapkamer of in de auto? Let wel op, dat wanneer je ze ergens neerlegt je er iets onder legt. Ze kunnen namelijk vlekken wanneer je ze rechtstreeks op tafel legt.

Hoe worden amberblokjes gemaakt? H2

De marokaanse geurblokjes worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Deze blokjes zijn gemaakt van natuurlijke amber hars en essentiële oliën. Amber is een fossiele hars van amber-dennen en gember olie wordt verkregen door droge destillatie van deze fossiele hars. De barnsteenblokjes worden traditioneel gemaakt in Marokko. Het voordeel van deze blokjes, is dat ze tot wel een jaar meegaan. Wordt de geur iets minder? Geen probleem! Dan schraap je een laagje van het blokje af en de geurafgifte is weer als nieuw. Deze blokjes ruiken niet alleen ontzettend lekker, maar staan ook nog eens ontzettend leuk op een decoratief schaaltje. Perfect als aanvullende woonaccessoires op jouw interieur.

Waar kan ik amberblokjes allemaal voor gebruiken H2

In principe kun jij iedere plek die jij lekker wilt laten ruiken gebruiken voor je amberblokje. Dat betekend dat je ze in de auto kunt gebruiken, in het toilet of op de slaapkamer. Zelfs de kledingkast is bij uitstek geschikt voor een amberblokje. Een andere populaire plek is de stofzuiger. Voor het gebruik van een amberblokje in de stofzuiger gebruiken we natuurlijk niet het hele blokje. Schraap een laagje van het blokje af en zuig dit vervolgens op. Je stofzuiger zal dan direct die heerlijke oosterse geur door je hele huis verspreiden.

Geef een amberblokje cadeau H3 Heb jij binnenkort een verjaardag of andere speciale gelegenheid en ben je opzoek naar een origineel kado? Dan is een amberblokje het perfecte kado. Combineer een amberblokje met een prachtig decoratief (houten) schaaltje en je hebt een origineel cadeau. Je kunt er ook voor kiezen verschillende geuren te combineren. Zo kan de ontvanger zelf kiezen welke geur hij of zij het lekkerst vindt.