Alles voor elektra in Rotterdam te koop

Normaal ben ik niet zo een klusser, maar sinds ik elektra Rotterdam had gekocht, heb ik de smaak te pakken. Terwijl ik op zoek was naar alle benodigdheden om elektriciteit in mijn garage aan te leggen en ik hiervoor naar IJzerhandel Overschie was gegaan heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat heb je hier in deze winkel veel mogelijkheden om spullen te kopen om te klussen, denk hierbij aan:

  • tagen
  • boren
  • meetgereedschap
  • elektrisch gereedschap

Maar ook voor schakelaars, dimmers, wandcontactdozen, buitenverlichting en inbouwspots ben je hier aan het juiste adres. Mocht je naar iets op zoek zijn en zeker wilt weten of je dat hier in deze winkel kan kopen, vul dan heet contactformulier op hun website in. 

Lekker aan het klussen

Wat eigenlijk begon als een zeer kleine klus, een wandcontactdoos aansluiten, eindigde in een complete verbouwing van mijn garage. Natuurlijk had ik wel de hulp van een paar vrienden, anders was mij dit nooit gelukt. Alle gereedschappen, waaronder de spullen voor het elektra  hebben wij hier in Rotterdam gehaald.  

Voordat ik aan deze klus ben begonnen heb ik mij eerst goed laten adviseren door één van de medewerkers. Daarna zijn wij met alle vrienden hard aan het werk gegaan en ik kan zeggen dat het resultaat verbluffend is.