Achterstallig CV ketel onderhoud opgelost

Achterstallig CV ketel onderhoud opgelost

holland_warmte_logoHet heeft echt z’n voor- en z’n nadelen als je een oud huis opkoopt, nog even ervan uitgaande dat je überhaupt van klussen houdt. Ik hou van klussen, dat heb ik in elk geval mee zitten, en toch heb ik ook de nadelen ervan ondervonden. Ik had een hele goede start en was die eerste maanden vol energie, maar toen ik eenmaal over mijn planning heen kwam en die telkens maar meer en meer uitliep, werd het voor mij op zeker moment ook wel een beetje vervelend. Je moet goed begrijpen dat het klussen weliswaar echt leuk is maar dat het ook iemand die er plezier in heeft op een gegeven moment kan gaan tegenstaan – als het allemaal wat te lang duurt namelijk. Maar niet getreurd, het einde is na een jaar intensief klussen tenminste in zicht. Ik heb mijn planning ook wel heel goed opgebouwd eigenlijk, want ik begon met de belangrijkste dingen, die nu tenminste allemaal gedaan zijn en waar ik op mijn beurt weer de vruchten van pluk. Een van de dingen die ik essentieel vond om eerst te doen was het CV ketel onderhoud, aangezien daar in de jaren voordat ik hierin trok en er dus geen bewoners hier zaten helemaal niks aan was gedaan. Je kan wel stellen dat er sprake was van een achterstallig CV ketel onderhoud. En aangezien het voor mij heel belangrijk was dat ik ook in de winter door ging met het klussen, besloot ik dat ik die CV ketel eerst op orde moest hebben. Je wilt namelijk niet in de bittere kou aan het klussen zijn, dat is niet echt bevorderlijk voor het plezier dat je eraan beleeft en de effectiviteit die dit soort activiteiten je opleveren.